CD Radio - FM 96.7

Music for life........ CD Radio 96.7......

пушти на 12 април 1996 година. Во првите две недели се емитуваше експериментална програма во која беше тестиран радио сигналот во стерео техника и подобрување ... See more на приемот на истиот во градот и неговата околина. Во текот на првата година од своето работење CD Radio ја оформуваше својата музичка и говорна програма од која произлезе и концепцијата на CD Radio како музичко-информативно радио. Во годините кои следат CD Radio константно работеше на подобрување и збогатување на програмската шема со нови говорни содржини, вести и музички емисии, за да денес прерасне во модерно музичко информативно приватно радиодифузно друштво со препознатлив радио израз, квалитетен музички избор и одлична маркетиншка понуда за сите свои слушатели и соработници.

Macedonia - Macedonian

Suggest an update

Get our Simple Radio app for iOS devices (download here).

Android app is coming soon, so stay tuned!

We've also developed a mobile website that will work on all devices. You can check it out by visiting our mobile radio site from your phone or tablet's mobile browser - it's free, no download required. For more information go to our Mobile Support Site .

In other languages

See this page in French: Ecouter CD Radio en ligne

See this page in German: Hören CD Radio online

See this page in Portuguese: Reproduzir CD Radio ao vivo

See this page in Spanish: Escuchar CD Radio en vivo