Echo Radio

Save this radio to your Streema Favorites

ECHO RADIO THE DUTCH NETWORK

Ads by Google AdSense

Echo Radio Info

Manager van “Backstage” een koffieshop in het Art Centre in Christchurch zag brokken steen van omliggende gebouwen naar beneden komen. Op de vraag of dit een reden zou kunnen zijn om terug te keren naar Nederland antwoordde hij. Als het zou moeten dan met een bloedend hart. Het is voor ... See more ons Nederlanders tijd om de wapenspreuk getrouwe te zijn “Ik zal handhaven”. Fryslan Verbynt in Hamilton New Zealand Gedurende het weekeinde van 10-13 Februari 2011 bracht een delgatie uit Friesland een bezoek aan het “Fryslan Ferbynt”, een cultureel festival wat in Hamilton Nieuw Zealand werd gehouden. Luister hier naar een verslag van Norma Kloosterman met Thomas Beuker en gedeputeerde van de provincie Fryslan, Sjoerd Galema. Bekijk meer foto’s hier. RSS Podcast klik hier ECHO RADIO on You Tube Link here shapeimage_16_link_0 Coby en Arnold Lelijveld besloten zes jaar geleden om een wereldreis te maken. Met hun boot “The Drifter” zijn ze op dit moment in Nieuw-Zeeland. Echo Radio maakte een video en audio reportage. Kijk en luister hier. Meindert Noordeloos Flip Leyten Yoka Saris Echo Radio medewerkers Yoka en Martin (studio 2) zijn ook behoorlijk getroffen door de beving. Ze zijn er met de schrik van af gekomen, maar het huis is een ravage. Altijd klaar voor humor stuurde Yoka foto’s van “Ons laatste feestje”. Flip Leyten, leraar bij Christchurch Polytechnic was in het centrum van de stad op het moment van de aardbeving. Zijn huis in Heathcote valley, het episch centrum van de beving, is flink beschadigd. Flip heeft zijn emoties muzikaal geuit in een lied 6.3 genaamd waarbij hij zich zelf begeleid op de gitaar.

Visit the Radio's website

Culture Folk Web 48Kbps English
Contact: radio@echo.org.nz

Wall

streema-team

Streema Team

You should listen to Echo Radio right now. It's a Folk radio station from New Zealand.

April 22, 2010, 10:01 a.m. GMT

Reviews - Rate this station:

No reviews yet. Be the first to post one

Sign Up for Streema

If you want to save the Echo Radio live stream, start sharing stations with friends, or engage in a deeper Streema experience, please sign up below.

By clicking Sign up, you are indicating that you have read and agree to the Terms of Service and Privacy Policy.

Streema Mobile

We've developed a mobile website for iOS (iPhone, iPad, iPod) and Android devices. Native apps coming soon!

You can check it out by visiting our mobile radio site from your phone or tablet's mobile browser - it's free, no download required.

For more information go to our Mobile Support .

In other languages

See this page in French: Ecouter Echo Radio en ligne

Playlist, tracklist, top songs played coming soon...

PC requires Windows Media Player - Mac additionally requires Real Player - See FAQs for more info on how to listen to live streaming radio.