Maria Radio Magyarorszag - FM 94.2 - Budapest

Save this radio to your Streema Favorites

Ads by Google AdSense

Maria Radio Magyarorszag Info

E teljes mértékben önkéntes szolgálatra épülő és kizárólag adományokból élő rádió programjainak vázát imádság (naponta Szentmise, zsolozsma, rózsafüzér); keresztény tanítás (hittan, liturgika, szentírásmagyarázat, előadások...); gyakorlati segítő műsorok (családpasztoráció, egészséges életmód, ifjúsági műsorok, tanúságtételek...) alkotják. A Mária Rádió reklámot nem sugároz, napi politikával nem foglalkozik. E missziós rádió célja a mai

Visit the Radio's website

Religious FM 94.2 128Kbps Hungarian

Wall

Guest

Guest

iKedves Mária Radio program össze állitói. Egy hetet töltöttónk Budapesten egy kölcsönzott lakásban Zuglóban ahol a legtöbb idáben a Mária Rádiót hallgattuk.Majd megfogom próbálni a radióadót itten is megtalálni Koppenhága körül. A Kossuth R 1. "A szavak ereje" meg a Bartók Rádiót tudom a számítóg see more... épen rendesen halgatni. Remélem, Hogy a Mária adót is meg fogom találni. Egy jó adót, mint a Mária, nekem is volna kedvem egy kis összeggel támogatni. Jó hogy vannak továbbra is zászló vivői a keresztényi hitnek és annak a jó asznát és eredményeit egy kiegyensújozott élethez biztosítani. A Jó Isten békéje legyan mindegyitekkel Szeretettel Horváth Mihály - Dániából

Sept. 13, 2012, 8:53 a.m. GMT

streema-team

Streema Team

Dive into Religious tracks from Budapest, Hungary by enjoying Maria Radio Magyarorszag.

April 20, 2010, 6:20 a.m. GMT

Reviews - Rate this station:

No reviews yet. Be the first to post one

Sign Up for Streema

If you want to save the Maria Radio Magyarorszag live stream, start sharing stations with friends, or engage in a deeper Streema experience, please sign up below.

By clicking Sign up, you are indicating that you have read and agree to the Terms of Service and Privacy Policy.

Streema Mobile

We've developed a mobile website for iOS (iPhone, iPad, iPod) and Android devices. Native apps coming soon!

You can check it out by visiting our mobile radio site from your phone or tablet's mobile browser - it's free, no download required.

For more information go to our Mobile Support .

In other languages

See this page in French: Ecouter Maria Radio Magyarorszag en ligne

Playlist, tracklist, top songs played coming soon...

PC requires Windows Media Player - Mac additionally requires Real Player - See FAQs for more info on how to listen to live streaming radio.