Radio Garuda - FM 105.7 - Paramaribo

Save this radio to your Streema Favorites

Wall - Post a message

Guest

Guest

Salam kanggo sedulur-sedulur kabeh nang Suriname, seka bocah-bocah kelompok keroncong d'sixty nine sing nang pesisir segara anakan Cilacap - Jawa Tengah Indonesia [keroncongsixtynine@gmail.com]

April 15, 2014, 9:45 a.m. GMT

Guest

Guest

Dimanapun anda berada, kalian adalah saudara-saudaraku..... Salam, karyanto rw-jakarta

April 6, 2014, 3:56 p.m. GMT

Guest

Guest

Salam kenal kangge sedoyo sederek kulo ingkang wonten Suriname..saking kulo Sukoco, Bandung, Indonesia

March 20, 2014, 2:34 p.m. GMT

budi.waluyo.1044

Budi Waluyo

salam kangge sededek sedaya crew radio garuda. saking kula, budi lampung indonesia

March 7, 2014, 4:36 p.m. GMT

gie.mugi

Gie Mugi

manteb mas...salam kangge sedherek wonten suriname nggih... saking purworejo- jawa tengah

March 6, 2014, 7:49 a.m. GMT

kyoto.uchihatamamura

Kyoto Uchiha Tamamura

salam, menika saking Ngayogyakarta.... mbok bilih wonten sederek kula saking jogja ingkang kala rumiyin mbah ipun romusha wonten suriname... salam...salam...salam...

Feb. 27, 2014, 2:24 p.m. GMT

sugeng.prototolo

Sugeng Prototolo

salam saking wonogiri jawa tengah nyuwun lagu pae matjul nggih nuwun

Feb. 26, 2014, 1:42 p.m. GMT

afrianto.ar

Afri Kenz

kulo saget request lagu oplosan hehehe

Feb. 26, 2014, 3:48 a.m. GMT

dzakyakmal

dzakyakmal

matep ..aku nembe nemu lan ngrungoke radio garuda..salam kanggo wong jawa sing ning suriname....mugo mugo iso gawe ngraketke paseduluran (ali,purworejo,jawa tengah,indonesia)

Feb. 3, 2014, 3:26 p.m. GMT

ifhos.678

Shofy Yuniardi

mantaf.... top markotop kangge raadio iki... seneng wong jowo podo rukun...... dugi shofy JEMBER JOWO TIMUR

Feb. 3, 2014, 6:48 a.m. GMT

Guest

Guest

Jowo borneo Radio Garuda pancen OK, iso dadi nyambung ake paseduluran wong Jowo, mugo-mugo wae Radio garuda luwih Joyo, salam kanggo p.herman lan kabeh crew R.Garuda

Jan. 27, 2014, 6:54 a.m. GMT

Guest

Guest

Radio Garuda pancen ok tenan, aku seneng banget sedulur ana Suriname isih kelingan tanah leluhur Jowo. Salam kanggo dulur-dulur kabeh ing Suriname

Jan. 25, 2014, 12:44 p.m. GMT

supriyadis

Supriyadi Sang Arjuna

radio garuda,,,,,aku tekok Bantarkawung bumiayu brebes,,,,,salam kanggo dulur dulur kabeh sing ngrungokno.salam damai.

Jan. 20, 2014, 5:01 a.m. GMT

agung.tjawirjo

Agung Tjawirjo

mantep tenan ngrungokake radio garuda suriname , aku soko suroboyo jowo timur salam kanggo dulur-dulur kabeh sing ono suriname

Jan. 19, 2014, 4:41 p.m. GMT

Guest

Guest

top markotop radio garuda.....suriname...salam paseduluran ..dari wonogiri jawa tengah

Jan. 18, 2014, 4:17 p.m. GMT

mbah.dodol

Mbah Dodol

jan mantep tenan ngrungokne radio garuda teko bontang kaltim , salam wae karo keluargo jowo sing ono suriname .

Jan. 16, 2014, 11:11 a.m. GMT

nur.huda.58

Nur Huda

aku wes sui banget pengen ngrungo'ake radio garuda iki , nanging sak iki tembe keturutan .aku yo seneng banget iso ngrungoake radio iki. salam soko aku wong jowo kang ono ing pulo kalimantan Indonesia.

Jan. 12, 2014, 11:57 p.m. GMT

kandhihawa

kandhihawa

radio garuda,,,,,aku tekok suroboyo,,,,,salam kanggo dulur dulur kabeh sing ngrungokno.salam damai.

Jan. 4, 2014, 6:33 p.m. GMT

Guest

Guest

pancen apik tenan sedulur sedulur suriname, tetep ora lali marang jawane. mugo soyo ngremboko

Jan. 3, 2014, 12:21 p.m. GMT

sukiman.m.pratomo

Sukiman Sabar

kirim alamat emailmu neng emailku lintasmerapi_fm@yahoo.co.id segera tak kirim audio karawitan,

Jan. 3, 2014, 11:35 a.m. GMT

sukiman.m.pratomo

Sukiman Sabar

weehh asyik tenan ,,mbesuk yen aku wis duwe streaming Radio Komunitasku tak streamingke neng sedulur-sedulur suriname..aku duwe gending2 rekamanku dewe akeh

Jan. 3, 2014, 11:28 a.m. GMT

Hari Yanto

Hari Yanto

weh weh...... sing nyiarake nganggo boso ngapak-ngapak banyumasan...... apik tenan......... dulurku

Dec. 31, 2013, 2:49 p.m. GMT

jiyanto1965

jiyanto1965

Jiyanto Pacitan Indonesia, Wah pancen hebat radio Garuda, Aku jadi pendengarmu setia, tiada hari tanpa Radio Garuda.

Dec. 19, 2013, 8:40 a.m. GMT

Hari Yanto

Hari Yanto

Radio Garuda yen ngaturke pawartos kasripahan kok jan luwesmen koyo piyayi solo(surokarto temenan),mung sayange ra tau nyebut asmane penyiar iku......

Dec. 12, 2013, 5:09 a.m. GMT

Hari Yanto

Hari Yanto

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dec. 12, 2013, 5:06 a.m. GMT

Guest

Guest

wah, bungah banget aku biso ngrungoke radio siaran boso jowo ing Suriname, adoh dununge cedak suarane, he ...3X

Dec. 5, 2013, 2:23 p.m. GMT

suharyanto.hadi

Suharyanto Hadi

salam kagem sederek2 ingkang midangetaken radio garuda suriname wonten ing suriname lan ing pundi kemawon,mugi2 pinarengan sugeng kawarasan sedoyo,..saking kulo suharyanto hadi, bandung-indonesia

Dec. 5, 2013, 3:55 a.m. GMT

Guest

Guest

radio garuda suriname nguri uri boso jowo. mugi tetap joyo. salam saking dedy yogya-indonesia

Nov. 28, 2013, 12:54 p.m. GMT

Guest

Guest

wow,,radio ini bisa jaya sampai sekarang.saya dulu waktu kecil menyaksikan langsung peresmian radio ini,bapak saya suka membawakan berita tentang indonesia setiap hari minggu.salam hormat untuk warga jawa di suriname dari yogie giyono bali-indonesia

Nov. 7, 2013, 8:58 a.m. GMT

Hari Yanto

Hari Yanto

mboten namung cekap mirengaken,nanging ugi kagungan kewajiban nyengkuyung anggenipun nglestantunaken budoyo jawi ingkang adi luhung,wiwit boso,tindak tanduksopan santun soho seni budoyo warisan leluhur ing tanah jawi.....

Nov. 5, 2013, 7:44 a.m. GMT

arisno.spd

Arisno SPd

Pancen asyik panteng radio garuda.....karo lek-lekan malem siji suro

Nov. 4, 2013, 4:17 p.m. GMT

Guest

Guest

saya keturunan jawa di malaysia. selalu dengar radio suriname kerana hendak dengar bahasa jawa. anak-anak tak tahu bahas jawa. sukak banget radio iki. dari dr ahmad

Nov. 4, 2013, 2:43 p.m. GMT

Guest

Guest

mantep tenan radio jawa suriname, aku penggemar setia, dari Jakarta

Nov. 4, 2013, 7:54 a.m. GMT

Guest

Guest

24 jam kok pakde....... saget midangetaken siaranipun

Sept. 24, 2013, 5:53 a.m. GMT

Guest

Guest

jam berapa siaran radio suriname garuda dapat didengar di indonesia

Sept. 23, 2013, 4:06 p.m. GMT

Guest

Guest

tanjung mas ninggal janji...............

Sept. 23, 2013, 9:22 a.m. GMT

Guest

Guest

Mas tulung diputerke lagune mbak Ilse ORA ONO LIYO, saking kulo Yuriyanto teng Cirebon Jawa barat Indonesia

Sept. 19, 2013, 5:11 a.m. GMT

Purwo_Sunarto

Purwo_Sunarto

Sungeng Enjang Sederek wonten Surineme, wonten Jowo wekdal sonten, nderek tepangan kulo Purwo Sunarto, saking Kebumen Jawi Tengah, Monggo sesambungan Phone 087737785444, purwasunarto@yahoo.co.id

Sept. 14, 2013, 8:34 a.m. GMT

demang.cimadil

Ki Demang HT

Piye carane nek nyetel radio Garuda saka Blacjberry?

Sept. 7, 2013, 10:17 a.m. GMT

denice

denice

kunt u dat lied wat op nummer1 staat afdraaien

Aug. 30, 2013, 12:36 a.m. GMT

Guest

Guest

Hand in hand Garuda & Digi Cel

Aug. 26, 2013, 1:43 a.m. GMT

HARIYANTO

HARIYANTO

iki lagune mas didi kempot... tonggo desaku

Aug. 23, 2013, 9:33 a.m. GMT

Guest

Guest

Barid Asmara, lagu-lagune pop jawa pancen oye tenan. salam wae kanggo sakkabehane saka jawa tengah,,,,,,

Aug. 22, 2013, 4:02 p.m. GMT

Guest

Guest

IGNATIUS HARYADI Salam pitepangan kagem kadang kula sedaya ingkang kinasih ing Suriname, mugi Gusti tansah paring berkah kasarasan, kamirahan, kawilujengan, saha katentreman, Amin !

Aug. 21, 2013, 3:08 a.m. GMT

Guest

Guest

kroso nang Jowo padahal aku wong asli Lombok

Aug. 20, 2013, 9:36 a.m. GMT

ASEP81

ASEP81

I could hear the music through the radio Java of Indonesia on the garuda suriname thanks and Greetings from asep eka nugraha

Aug. 13, 2013, 4:11 p.m. GMT

Guest

Guest

Salam kagem sederek-sederek ing Suriname

Aug. 8, 2013, 3:15 p.m. GMT

jammy

jammy

great djava great suriname . . . .

Aug. 6, 2013, 6:45 a.m. GMT

Guest

Guest

aku songko cilacap, jawa tenga. Kok kanca2 songko suriname ra ono sing muncul,,,,,,,,,

Aug. 4, 2013, 2:32 p.m. GMT

Guest

Guest

sugeng pitepangan, saking warga yogya.

Aug. 3, 2013, 10:41 p.m. GMT

Guest

Guest

nyuwun pangapunten, puniko nembe nyobi Mas.....

July 25, 2013, 6:10 a.m. GMT

HARIYANTO

HARIYANTO

mung wong jowo kabeh kok mas ,jowo suriname ora ono sing muncul...........

July 24, 2013, 9:24 a.m. GMT

mas_prasojo

mas_prasojo

kula saking Muntilan, Jawa Tengah. salam pitepangan. mugi-mugi sasambetan antawisipun tiyang-tiyang Jawi ing Suriname kaliyan tiyang-tiyang Jawi ing pulau Jawa lan ing pundi kemawon tansah rumaket. matur nuwun.. Shalom.

July 23, 2013, 4:56 p.m. GMT

nadia.luluk

nadia luluk

kulo saking jawa tegal,salam kanggo sedulur suriname,pripun kahanan anak mudanipun nopo tyasih saget boso jowo,share komonitasipun.

July 21, 2013, 8:51 a.m. GMT

Guest

Guest

Apik tenan..... Salam kanggo sedulur2 crew Radio Garuda, soko aku: Abu, Jambi-Sumatera-Indonesia

July 14, 2013, 6:32 a.m. GMT

HARIYANTO

HARIYANTO

ayoo terus di puter lagu lagu jowo sing apik jowo indonesia jowo suriname selang seling gen tambah gayeng........

July 3, 2013, 10:09 a.m. GMT

HARIYANTO

HARIYANTO

PANCEN OYE TENAN RADIO GARUDA KI.......

July 3, 2013, 9:58 a.m. GMT

Guest

Guest

kulo yudiwiryo tiyang jogja ing sumatera badhe tetepangan kaliyan sedherek kulo ing suriname

June 28, 2013, 5:40 p.m. GMT

Guest

Guest

radio garuda werk niet

June 21, 2013, 7:40 a.m. GMT

Guest

Guest

sugeng ndalu radio garuda suriname,nyuwun diputerke lagune mas didi kempot "stasiun balapan' matur suwun..

June 15, 2013, 2:52 p.m. GMT

wise01new

wise01new

salam kanggo sedulur javanese suriname......matur suwun siaran radio garuda biso ditrimo nang panggonanku......mugo-mugo iso ngikuti kahanan sedulur-sedulur nang kono......surabaya, east java, indonesia

June 6, 2013, 9:08 a.m. GMT

Guest

Guest

Hooi dit is coole muziek. SHH

June 5, 2013, 9:41 a.m. GMT

poncohawarno

poncohawarno

Kulo tiyang saking Wonogiri, Jawa Tengah, "Sugeng enjang sedherek kulo jawa Suriname".

June 2, 2013, 2:46 p.m. GMT

Guest

Guest

ok bung radio garuda ok

May 31, 2013, 5:43 a.m. GMT

Guest

Guest

Write something on this wall!radio jawa ok

May 31, 2013, 4:25 a.m. GMT

Guest

Guest

sugeng dalu konco ing suriname... saking wong jowo tuten,hehehehehe

May 30, 2013, 4:28 p.m. GMT

Guest

Guest

musk jgamelan jawa

May 24, 2013, 2:36 p.m. GMT

Guest

Guest

jalok lagune oplosan.....

May 23, 2013, 3:22 p.m. GMT

Guest

Guest

piye kabare konco, aku soko jowo, kowe soko ngengi mbiyen?

May 23, 2013, 9:17 a.m. GMT

Guest

Guest

OPROEP aan alle oud-studenten SURINAAMSE KWEEKSCHOOL (SKS) lichting 1957 ! Met o.a. Harold RUSLAND, Fine DOES ( Parisius), Drs. Ern KARMAN, Drs. Jan KARMAN, voor een REUNIE op 5 december p/a MEXICOSTRAAT 10 /Beni's Park, Suriname. Contactadres: Jaguar 1, 1704 TS Heerhugowaard, Nederland, tel: 0031 see more... 72 57 14894, E-mail: jkarman@hotmail.nl.

May 16, 2013, 6:04 p.m. GMT

Guest

Guest

Ontvangst in Heerhugowaard / Nederland perfect! Compliment over de organisatie. Drs. Jan Karman, groetjes aan alle bekenden; in het bijzonder ex-studenten van de Surinaamse Kweekschool (SKS), lichting 1957 met o.a. Harold Rusland, Jai Rambocus, Armand Bruynder, Ronald Hammen, Fine Does, Fine van Aal see more... st, Annemarie Slooten, Franklin Tjin-A-Lien, Winnie Kanteman, Ern Karman, Carla Gomperts, Kuldipsingh.... en de anderen wiens namen ik niet meer weet. Ik roep ze op voor een REUNIE op 5 december 2013 op mijn 75e verjaardag p/a Mexicostraat 10, Beni's Park! Vooraanmelding: 0031-725714894.

May 16, 2013, 5:59 p.m. GMT

Guest

Guest

ik will het lied djenang abhang aanvragen

May 16, 2013, 12:46 p.m. GMT

maswinsm

maswinsm

wis ono jenenge

May 11, 2013, 11:03 a.m. GMT

Guest

Guest

hallo suriname iki aku soko jakarta

May 11, 2013, 10:26 a.m. GMT

Guest

Guest

alleen maar oude liederen draaien jullie

April 29, 2013, 10:07 a.m. GMT

Guest

Guest

Sedulurku Jawa, wilujeng sonten,sehat sedaya ta??

April 28, 2013, 9:32 a.m. GMT

Guest

Guest

Aku sedulur saka tanah Jawa. Kepiye carane isa pindah dadi warga negara Suriname?

April 27, 2013, 1:38 p.m. GMT

Guest

Guest

aku seneng banget ngrungokke radio suriname iki. salam ya kanggo sedulur sing ana kene. kepiye carane isa pindah dadi warga negara Suriname. Salam teko tanah jawa (Slamet Riyadi)

April 27, 2013, 1:37 p.m. GMT

Guest

Guest

OJO PODHO KETINGGALAN KARO SEDULUR LIYANE KABEH SENENG RADIO SURINAME

April 26, 2013, 9:09 a.m. GMT

Guest

Guest

aku lagi 2 dina nemokake radio garuda saka internet ,aku dadi seneng muga-muga radione tetep ngumandang terus......... Suparno (SOLO)

April 26, 2013, 9:02 a.m. GMT

Guest

Guest

amaizing

April 26, 2013, 1:46 a.m. GMT

Guest

Guest

hallo penyiar radio garuda ing suriname, iki soko aku bpk siswanto sing ono suroboyo jawa timur indonesia, aku setiap dino ngrungokne siaran radio garuda lewat internet sing nganggo boso jowo, aku seneng benget marang radio garuda sisng siarane nganggo boso jowo, amergo soko iku yo dikirimi salam2 m see more... inongko kanggo seduluran ono jowo indonesia maturnuwun,yooooo ojo lali yo di sebut jenengku.

April 24, 2013, 11:01 a.m. GMT

Guest

Guest

Bambang Sp saking Tjilatjap Djawi Tengah ndherek tetepangan kagem sedherek wonten Suriname lan sedaya pandhemen Radio Garuda. Mangga sareng sareng sami nguri-uri budhaya djawi.

April 23, 2013, 9:44 a.m. GMT

Guest

Guest

eer ,,l;l ;p'

April 22, 2013, 4:37 p.m. GMT

Guest

Guest

Kulo Hari Pangestu, saking Lumadjang, Djawi Wetan. Pengin tepang sedojo tijang kang mirengaken Radio Garuda.

April 21, 2013, 8:09 a.m. GMT

monazara.adeya

Dyah Mytta

Online everyday

April 20, 2013, 4:05 a.m. GMT

monazara.adeya

Dyah Mytta

Neng Suriname saiki wayah opo yo??...

April 20, 2013, 3:59 a.m. GMT

Guest

Guest

AYO PODHO NGANGGO BOSO DJOWO WAE ORA USAH NGANGGO BOSO LIYANE

April 15, 2013, 8:37 a.m. GMT

Guest

Guest

aku rochmat,magon neng Cayenne iki mikér ké slamet ngo bapah karjat Harry fan lelydorop

April 14, 2013, 9:43 a.m. GMT

Guest

Guest

I like your radio station....nice songs I like it...

April 14, 2013, 3:39 a.m. GMT

Guest

Guest

Aku Jako W. saka Djodjakarta, dherek tetepungan karo sedherek ing Suriname, saben dinten kula mirengaken radio Garuda

April 9, 2013, 7:01 a.m. GMT

Guest

Guest

apik musike, aku wong jowo indonesia, salam kenal yo poro sedulur

April 8, 2013, 1:52 p.m. GMT

Guest

Guest

Aku Pak Wiwid saka Pekalongan Jawa Tengah, salam tetepungan karo sedulur ing Suriname, aku saben dina ngrungokake radio Garuda

April 7, 2013, 8:39 a.m. GMT

Guest

Guest

request penyanyi asli suriname

April 5, 2013, 4:01 p.m. GMT

Guest

Guest

kok sing disetel mung akee mung lagune mus mulyadi ..... pro radio garuda puter ugo lagu-lagu koes plus pop jowo.nuwun

April 5, 2013, 9:41 a.m. GMT

Guest

Guest

lagune asyeek.... lanjut!

April 4, 2013, 5:07 p.m. GMT

Guest

Guest

Walah" wong lagi kpenak"e ngrungokke wayang Ki Manteb kok medhote lakon pas lagi rame"ne...!!!! kepriye to kangmaaaas...??? ...hehehe... (edysuhartono16@yahoo.com) Jakarta Indonesia.

April 3, 2013, 8:06 a.m. GMT

Guest

Guest

Kulo Dwi Cahyono Sagking Jember Jawa Timur, Rasene Suriname celak ning ati kapan ngeh kulo bisa dolan menyang radio garuda Suriname. email kulo dwc_lestari@yahoo.co.id. maturnuwun

April 1, 2013, 3:20 a.m. GMT

Guest

Guest

kenalaken aku wong tegal......memang seneng nemen aku ngrongokane....

March 30, 2013, noon GMT

Guest

Guest

jawane kok logat jawatimuran banget ya?????

March 28, 2013, 9:27 a.m. GMT

Playlist, tracklist, top songs played coming soon...

PC requires Windows Media Player - Mac additionally requires Real Player - See FAQs for more info on how to listen to live streaming radio.