Radio Maria Albania - FM 102.2 - Shkoder

Save this radio to your Streema Favorites

Hiri i hyjit në shtëpinë tënde!

Ads by Google AdSense

Radio Maria Albania Info

Radio Maria Albania is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing Catholic Education, Information and Entertainment.

Visit the Radio's website Wikipedia

Contact: info.alb@radiomaria.org

Wall

Guest

Guest

O I LUMI JEZU KRISHT KI MESHIR PER NE NEVE NA NDIHMO TE GJITHA TE KQIJAT NEVE NAJ LARGO DHE NGA E MARA DHE E MIRA NEVE NA DREJTO AMEN

April 23, 2014, 6:04 a.m. GMT

Guest

Guest

oj zoja marte po lutna si moter per vllan tim lutu per ta se Shum e pin alkoholin qat Dinar se e ka e len ne rakij oj jezuz liroje prej Tina ojezus lutu per ta se i ka 4 fmij e grun o imadhi zot qojav bekimin oimadhi zot largojav shejtanin se veq aj i qet rruges keqe se nuk din per veti as per fami see more... lj o shejti shnanu noja doren tane mi trupin e o jezukrisht lutu per hater te motrav se gjdo moter se e ka vllan si une asht e merzitun zoja bekume i ktheft ne rrugen e vet Amin

April 22, 2014, 7:50 p.m. GMT

Guest

Guest

oj zoja marte e shejti shnanue po te lutem per trupin tim se jam e smut o shejti shnanue e kisha e laqit se kashnosh gjdo te smut shnoshem edh mue e gjdo njeri se asht i smut gjdo femij se asht kavujn nimiju ty okrisht po tij la lutjet e mija pranomi o jezus oj rruzare e shejte pranoma lutjen Amin

April 22, 2014, 7:39 p.m. GMT

Guest

Guest

O shejti shna nu ki meshir per vellaun Tim te lutem ki meshir per jozefin ne duart e tua e kam lan vellaun tim o shejti shna nu largo prej a,a kthe te gruja e fmija vet te lutem ki meshir per ta ne duart e tua J,J,V,a,m,m,m,m,m,n,T,b,d vullnesa e jote u baft mbi ne amen

April 22, 2014, 7:33 a.m. GMT

Guest

Guest

Te lutem o jezus ki meshir per vellaun Tim te lutem largo prej asaj rruge te keqe e kthe te familja vet te lutem ki meshir per vellaun Tim jezus te falenderoj per gjdo te mir ne Jet!

April 22, 2014, 7:28 a.m. GMT

Guest

Guest

Te lutem o krisht per vellaun Tim te largohet prej pijes qe Pin shum edhe prej automatit te lutem o jezus asht baba i dy fmive kthe te kunra e fmija vet e prind e vet qe an shum ja te merzitur per AT djal qe kan te vet min te lutem jezus ti ki fuqi te madhe kthe vellaun Tim ne rrugen Tane o jezus ki see more... meshir per jozefin o jezus shero jozefin o jezus shpeto jozefin o jezus liro jozefin amen

April 21, 2014, 6:16 p.m. GMT

Guest

Guest

Qoft levdu Krisht oo krish ringjalle edhe zemren time ne diten e sotme se bashku me ty,per jet te gjaj nje fat te jete qe tekam hire e bekime Qjellore edhe kjo rruzare shejte qe e lute ne ket mramje ti percje lutjet e mija te imadhi ZOT AMEN

April 20, 2014, 7:37 p.m. GMT

Guest

Guest

oj e prenja e madh e keto lutje nan ditesh po lutna per fatin e djalit tim oj zoja bekum e keto lutje se jam kalutna me ty dom preka lutu per ket djal zvilloja nafaken se nuk e dij se shka asht ba ne ta kjo zzrruzar e nan ditesh u lut per ta Dora e krishtit e zojes bekum pushoft ne trupin e tinaluti see more... per ta se ka nevoj o krisht pranomi ket lutje ne emin e ti u luta .....

April 18, 2014, 7:17 p.m. GMT

Guest

Guest

ojzuz e zoja bekum lutu sante per vllan tim se e pin Shum alkoholin e kalan rrugen e zotit e nuk e din vllan per vlla e as nanen e vet se e ka nan o zoja bekum lutu per ta qojav bekimi largojav te keqe prej trupit se jan prind Amin

April 18, 2014, 7:08 p.m. GMT

Guest

Guest

kjoft levdukrishri po te falenderoj o zot per gjithcka ke ba ne jeten teme po te lutem burrin tem dhe per veti po te lutemper nanen teme velllan dhe motrat me familjet e tyre po te edhe per shpirterat e burgatoreve per shpirtin e babes temte vjehrrive te mi e per te gjith atoshpirtera qe kan nevoj see more... per ndihmen tande amen

April 18, 2014, 6:21 p.m. GMT

Reviews - Rate this station:

Guest

O I MREKULLUESHMI O SHEJTI SHNANU TY PO TE LUTEM MEM NIMUTE GJITHA TE KQIJAT KONORES SHEJTE ME JA LARGO E JEP FORC E FUQI KI MSHIR PER TA NE DOR PO TE BI

Guest

o i lumi JEZUKRISHT ki meshier per burrin tim jepja nimen tane o ZOT e nimoj te kthehet ka e mara e largoja te kqijat jepja nimen tane te kthehet ka konora shejte e te jetojm ni jet te mir e te lumtur se bashku AMEN

Guest

o i lumi jezukrisht ki me shir per burrin tim jepa nimen tane burrit tim largoja urrejtjen e menen e keqe maja doren tane ne krye e epja vullnetin o krisht epja dashnin e respektin per mu o krishtpo te lutem me nimo largoja te tan ata qe ja dojn te keqen e qe ja bajn te kqijat o krisht AMEN

Guest

OJ E LUMJA ZOJ OJ NANA E JON KI MESHIR PER NE ENEVE NA NDIHMO TE GJITHA TE KQIJAT NEVE NAJ LARGO ME NDIHMEN TANE ZEMRAT NAJ GEZO ME NJE FEMIJ PREHRIN NE E NGRO TY PO TE LUTEMI LUTJET NAJ PRANO DHE NAJ E PLOTSO AMEN,JEMI NJE QIFT LUTUNI EDHE JU NE RADIO MARI PER NE DHE TI DON PREK AMEN

Guest

O i lumi JEZUKRISHT ki meshir per familjen time ndihmoju familjes time o KRISHT jepjau te maren e rujma familjen e shtojau dashnin e respektin per najni tjetrin e largojav semundjet e te kqijat o KRISHT jam nan e me ndihmo mi prano lutjet AMEN

Guest

o i lumi JEZUKRISHT po te lutem per mbesat dhe nipat emi ndihmoju atyre mi ruaj jau ep ndihmen tande ne gjdo hap te jetes ndihmoju ne mesime mi ruaj O KRISHT AMEN

Guest

O I LUMI jezukrisht ki meshir per mu me jep forc dhe fuqi ti muj te gjitha te kqijat dhe me jep shendet emi largo te gjith ata qe me dojn te keqen AMEN

Guest

O SHEJTI SHNANUE po te lutem me ju ndihmo vellezerve te mi ki meshir per ta jepjau nimen tane jepajau te mirat shtojav dashini ner veti po te lutem o SHEJTI SHNANUE AMEN

Guest

oj zoja e diele me ndihmo ma largo menen e keqe e mi largo te kqijat po te lutem ki meshir per mue me jep forc oj zoja e diele AMEN

Guest

o i lumi JEZU KRISHT po te lutem ndihmoj vellajt tim icili esht nisur sod per ne gurbet ndihmoj te shkoj shnosh e mir e ruaje nga te gjitha te kqijat dhe prija te maren AMEN

Recent Listeners

Sign Up for Streema

If you want to save the Radio Maria Albania live stream, start sharing stations with friends, or engage in a deeper Streema experience, please sign up below.

By clicking Sign up, you are indicating that you have read and agree to the Terms of Service and Privacy Policy.

Streema Mobile

We've developed a mobile website for iOS (iPhone, iPad, iPod) and Android devices. Native apps coming soon!

You can check it out by visiting our mobile radio site from your phone or tablet's mobile browser - it's free, no download required.

For more information go to our Mobile Support .

Playlist, tracklist, top songs played coming soon...

PC requires Windows Media Player - Mac additionally requires Real Player - See FAQs for more info on how to listen to live streaming radio.