Vizion Plus TV - Tirana, Albania - Watch Online

Lajmi i minutes se fundit, argetim

Loading Vizion Plus TV... Please Wait

Vizion Plus TV is a satellite television station from Tirana, Albania, providing Entertainment shows. Vizion Plus TV produces and airs dramas, comedies, news and talk shows of interest to Albanian viewers.

Visit the TV station's website

+355 4 240 4268

Rr. "Don Bosco", Nr. 5, Tirana, Albania

No reviews yet. Be the first to post one
Guest
Guest

Guest

мультивиза в швейцарию документы

March 21, 2017, 9:26 p.m. GMT

cndomodjo

Charfadine Ndomodjo

Je vraiment tres content d'entrer en contact avec le monde entier en une seconde, vraiment très très content

April 5, 2016, 10:12 a.m. GMT

bonaventura

bonaventura

po na bat me dhimje koke re budallenj

March 22, 2016, 8:37 p.m. GMT

bonaventura

bonaventura

spo shofim dot

March 22, 2016, 8:35 p.m. GMT

bonaventura

bonaventura

na cmendet fare vetem ngec

March 22, 2016, 8:35 p.m. GMT

gerifetollari

Gerifetollari@live.com Geri1990

o qelbesira qe ne hengrt me kto valt qe nuk shigojm dot njer nje gje live qelbesira na bet me dhimbje koke

Feb. 3, 2016, 8:46 p.m. GMT

kleantsakai

Klean Tsakai

mirembremsa

Dec. 4, 2015, 10:30 p.m. GMT

TvLive

TvLive

http://www.shijoje.info <--- Shiko Tv Shqiptare Live Dhe Sport Live

Feb. 9, 2015, 12:34 p.m. GMT

EraldShehaj.44

Erald Shehaj

Kush osht tu e pa SCANADL ?

Feb. 4, 2015, 8:01 p.m. GMT

fabiana886

fabiana886

ose munt te na pergjigjeni kur trasmetoni turgunin live ne stacionin tuaj qe te lidhemi dhe ta shikojme ju bejme komplimente qe keni krijuar stacinin tuaj live ne streaming qe ne te huajt te lidhemi

Nov. 30, 2014, 1:47 p.m. GMT