Gong Radio - Kecskemét - FM 96.5 - Kecskemét

Save this radio to your Streema Favorites

Ads by Google AdSense

Gong Radio - Kecskemét Info

Rock Top 40 FM 96.5 128Kbps Hungarian

Wall

Guest

Guest

Sziasztok! Először 22 évesen kerestem állást, az interjú így zajlott: -hány éves? - 22. -Akkor biztos van komoly kapcsolata. - Igen, 2hónap múlva férjhez megyek. - Ó! akkor biztosan szeretnének gyereket is! - Természetesen! - Köszönöm, majd értesítem ! Az értesítés persze nem tört see more... ént meg, azóta eltelt14 év, szültett 3 gyönyörű gyermekem, jópár álláshirdrtésre jelentkeztem a 14 év alatt, volt munkahelyem, ahol a várandósság ideje alatt küldtek el, volt, ahová a gyermekeim születése után nem vettek vissza, volt rengeteg, ahova be sem hívtak, amikor beírtam az önéletrajzomba őket. Tettem egyszer egy próbát. Nem írtam gyermeket az elküldött önéletrajba. Az álláshirdető 2 napon belül visszahívott, fel is vettek. Érdekes módon, mikor kiderült ,hogy mégis vannak gyermekeim, nem hosszabbítottak szerződést. Szerencsére már 1 éve olyan helyen sikerült elhelyezkednem, ahol nem kell letagadnom őket, minden jól alakult a felvételi beszélgetésen . Megkérdeztem, nem probléma-e ,hogy családos vagyok? Értetlenül néztek rám:-Miért lenne probléma? Elmeséltem az addigi tapasztalataimat és megállt a teremben a levegő. Persze a jelenlegi munkahelyem új cég nálunk, nem magyar a vezetőség . Talán ezért nem hallottak még ilyet. Tehát teljesen mindegy,hogy hány gyermeke van valakinek, a lényeg, hogy már sokkal nagyobb hátránnyal indul álláskereséskor, mint akinek nincs. További szép napot mindenkinek! Anita

Sept. 24, 2012, 8:54 a.m. GMT

Guest

Guest

connect to gong radio

Dec. 14, 2011, 2:04 a.m. GMT

streema-team

Streema Team

Explore Top 40 melodies from Kecskemét, Bacs-Kiskun Province, Hungary by enjoying Gong Radio - Kecskemét.

April 26, 2010, 9:27 a.m. GMT

Reviews - Rate this station:

No reviews yet. Be the first to post one

Sign Up for Streema

If you want to save the Gong Radio - Kecskemét live stream, start sharing stations with friends, or engage in a deeper Streema experience, please sign up below.

By clicking Sign up, you are indicating that you have read and agree to the Terms of Service and Privacy Policy.

Streema Mobile

We've developed a mobile website for iOS (iPhone, iPad, iPod) and Android devices. Native apps coming soon!

You can check it out by visiting our mobile radio site from your phone or tablet's mobile browser - it's free, no download required.

For more information go to our Mobile Support .

In other languages

See this page in French: Ecouter Gong Radio - Kecskemét en ligne

Playlist, tracklist, top songs played coming soon...

PC requires Windows Media Player - Mac additionally requires Real Player - See FAQs for more info on how to listen to live streaming radio.