Radio Logos - FM 94.2 - Pogradec

Save this radio to your Streema Favorites

Ads by Google AdSense

Radio Logos Info

Asambleja Biblike gjendet në Pogradec, në juglindje të Shqipërisë. Asambleja Biblike i është përkushtuar adhurimit të Perëndisë, ndërtimit të të krishterëve për jetë e shërbim dhe shpalljes së ungjillit të Krishtit. Besimtarët e Asamblesë Biblike mblidhen çdo javë bashkërisht për të adhuruar Perëndinë, duke përkujtuar Zotin në thyerjen e bukës ... See more (Darka e Zotit).

Visit the Radio's website

Christian Religious FM 94.2 48Kbps English

Wall

Guest

Guest

Zoti ju bekofte ju qe shtjelluat temen e krenarise dhe te kritikes ,Zoti i vente ne zemrat tona qe mos harojme kur qe i ligiu mos na tundoje.

April 14, 2013, 6:38 a.m. GMT

Guest

Guest

edh e pa besim eshte e pamundur ti pelqesh Atij, sepse ai qe i afrohet Perendise duhet te besoje se Perendia eshte, dhe se eshte shperblyesii atyre qe e kerkojne ate. Hebrenjeve 11:6

Feb. 21, 2013, 8:44 a.m. GMT

Guest

Guest

e mbrekullueshme radio logos,bekim cdo dite.

Feb. 1, 2013, 8:47 a.m. GMT

Guest

Guest

god bless israel

Jan. 30, 2013, 9:12 a.m. GMT

Guest

Guest

shume bekim radio logos

Jan. 24, 2013, 8:20 a.m. GMT

Guest

Guest

dashuria eshte e durueshme plote miresi ,dashuria nuk ka smire,nuk ve ne dukje ,nuk krekoset, flm qe kemi nje Zot qe na meson per dashurine qe eshte vet dashuri Ai e deshmoje sepse dha veten e vet qe ne sot te jetojme te paster pa mekate ta adhurojme pa nderpre .pershendetje dhe Zoti ju bekofte per see more... punen qe po e beni ne radio. ajtenjab nga prishtina

Jan. 22, 2013, 10:19 a.m. GMT

Guest

Guest

pershendetje vellezer dhe motra ne Krishtin jeni te mrekullueshem vazhdoni sepse nuk e dim ne kush mundet me u prek nga fjala sepse prej degjimit vjen besimi thot Zoti

Jan. 16, 2013, 8:51 a.m. GMT

Guest

Guest

shume bekim

Jan. 15, 2013, 8:08 a.m. GMT

Guest

Guest

Hello, God bless your minstry

Jan. 4, 2013, 12:47 p.m. GMT

Guest

Guest

Merry christmassss !!!!:):*

Dec. 27, 2012, 7:45 p.m. GMT

Reviews - Rate this station:

No reviews yet. Be the first to post one

Recent Listeners

Sign Up for Streema

If you want to save the Radio Logos live stream, start sharing stations with friends, or engage in a deeper Streema experience, please sign up below.

By clicking Sign up, you are indicating that you have read and agree to the Terms of Service and Privacy Policy.

Streema Mobile

We've developed a mobile website for iOS (iPhone, iPad, iPod) and Android devices. Native apps coming soon!

You can check it out by visiting our mobile radio site from your phone or tablet's mobile browser - it's free, no download required.

For more information go to our Mobile Support .

In other languages

See this page in French: Ecouter Radio Logos en ligne

Playlist, tracklist, top songs played coming soon...

PC requires Windows Media Player - Mac additionally requires Real Player - See FAQs for more info on how to listen to live streaming radio.