Radio Logos - FM 94.2 - Pogradec

Save this radio to your Streema Favorites

Wall - Post a message

Guest

Guest

Zoti ju bekofte ju qe shtjelluat temen e krenarise dhe te kritikes ,Zoti i vente ne zemrat tona qe mos harojme kur qe i ligiu mos na tundoje.

April 14, 2013, 6:38 a.m. GMT

Guest

Guest

edh e pa besim eshte e pamundur ti pelqesh Atij, sepse ai qe i afrohet Perendise duhet te besoje se Perendia eshte, dhe se eshte shperblyesii atyre qe e kerkojne ate. Hebrenjeve 11:6

Feb. 21, 2013, 8:44 a.m. GMT

Guest

Guest

e mbrekullueshme radio logos,bekim cdo dite.

Feb. 1, 2013, 8:47 a.m. GMT

Guest

Guest

god bless israel

Jan. 30, 2013, 9:12 a.m. GMT

Guest

Guest

shume bekim radio logos

Jan. 24, 2013, 8:20 a.m. GMT

Guest

Guest

dashuria eshte e durueshme plote miresi ,dashuria nuk ka smire,nuk ve ne dukje ,nuk krekoset, flm qe kemi nje Zot qe na meson per dashurine qe eshte vet dashuri Ai e deshmoje sepse dha veten e vet qe ne sot te jetojme te paster pa mekate ta adhurojme pa nderpre .pershendetje dhe Zoti ju bekofte per see more... punen qe po e beni ne radio. ajtenjab nga prishtina

Jan. 22, 2013, 10:19 a.m. GMT

Guest

Guest

pershendetje vellezer dhe motra ne Krishtin jeni te mrekullueshem vazhdoni sepse nuk e dim ne kush mundet me u prek nga fjala sepse prej degjimit vjen besimi thot Zoti

Jan. 16, 2013, 8:51 a.m. GMT

Guest

Guest

shume bekim

Jan. 15, 2013, 8:08 a.m. GMT

Guest

Guest

Hello, God bless your minstry

Jan. 4, 2013, 12:47 p.m. GMT

Guest

Guest

Merry christmassss !!!!:):*

Dec. 27, 2012, 7:45 p.m. GMT

Guest

Guest

pershendetje ckemi ??

Dec. 27, 2012, 7:42 p.m. GMT

Guest

Guest

Greetings from Ohrid, Macedonia. Very nice christian radio.

July 5, 2012, 1 a.m. GMT

Guest

Guest

Greetings from Stevensville, MT

June 3, 2012, 2:11 p.m. GMT

Guest

Guest

opweking 2012

May 29, 2012, 2:02 p.m. GMT

ervinsinani

Ervin Sinani

kadosh kadosh opweking

April 15, 2012, 10:51 a.m. GMT

ervinsinani

Ervin Sinani

kadosh kadosh

April 15, 2012, 10:50 a.m. GMT

Guest

Guest

wec nje moment ne jemi ti je i perjetshmi

April 15, 2012, 9:57 a.m. GMT

Guest

Guest

kadosh kadosh adonai elohim

April 13, 2012, 6:58 a.m. GMT

Guest

Guest

bullfrogs and butterflies, barry mc guire

April 7, 2012, 3:58 p.m. GMT

Guest

Guest

kadosh kadosh opweking

April 7, 2012, 3:57 p.m. GMT

Guest

Guest

el shaddai amy grant

April 7, 2012, 3:56 p.m. GMT

Guest

Guest

kadosh kadosh

April 7, 2012, 3:55 p.m. GMT

Guest

Guest

kadosh kadosh adonai

April 5, 2012, 5:49 p.m. GMT

Guest

Guest

Didion dibra

April 3, 2012, 3:50 p.m. GMT

Guest

Guest

At yn ne qiell u shenjterofte emri yt

April 3, 2012, 3:50 p.m. GMT

Guest

Guest

keto jane ditet e elias

April 2, 2012, 8:10 a.m. GMT

Guest

Guest

Ja vlen te degjosh radion tuaj, pasi eshte plot me frymezim dhe shprese per te ardhmen! Zoti ju bekofte!

March 10, 2012, 11:54 a.m. GMT

Guest

Guest

Mobil World's Leading Engine Oil Learn How We Are Better Than Others Mobil1.co.in

Dec. 11, 2011, 12:37 p.m. GMT

Guest

Guest

Une jam duke kerkuar Zotin dhe shpresoj qe programet e kesaj radioje te me ndihmojne ta gjej Ate!

April 11, 2011, 2:37 p.m. GMT

Guest

Guest

Muzikë e krishterë dhe mësime të shëndosha nga Bibla! E rekomandoj për të gjithë ata që janë duke e kërkuar Zotin në jetën e tyre!

Nov. 30, 2010, 9:06 p.m. GMT

Guest

Guest

eu saber o nome da terceira musica que tocou no programa do pastor everaldo silva

Nov. 18, 2010, 3:06 p.m. GMT

streema-team

Streema Team

Explore Religious tracks from Pogradec, Albania by playing Radio Logos.

April 24, 2010, 3 a.m. GMT

Playlist, tracklist, top songs played coming soon...

PC requires Windows Media Player - Mac additionally requires Real Player - See FAQs for more info on how to listen to live streaming radio.