Radio Vocea Evangheliei - RVE Bucuresci - FM 94.2 - Bucuresci

Save this radio to your Streema Favorites

Radio Vocea Evangheliei - Sibiu

Ads by Google AdSense

Radio Vocea Evangheliei - RVE Bucuresci Info

RADIO “VOCEA EVANGHELIEI” SIBIU In inima Romaniei, intr-un bloc din Sibiu, construit de regimul Ceausescu, pe str.Ostirii, la etajul 9, cu antena de emisie amplasata pe acoperis, emite din anul 1994, 24 ore zilnic pe frecventa de 89,4 Mhz si pe internet la www.rvesb.ro acoperind pe o raza de 50 ... See more km, cca 400.000 de oameni. antena1.jpg SCOP Sa proclame adevarul Cuvantului Lui Dumnezu si vestea buna a salvarii omului din pacat, prin credinta in jertfa mantuitoare a Lui Isus Hristos. Sa arate si sa indrume spre Cel, care poate da siguranta, mangaiere, liniste, pace si bucurie, spre Isus Hristos, care prin puterea Duhului Sfant, poate transforma ascultatorul, intr- un om dupa inima Lui Dumnezeu. Sa motiveze la dragoste si fapte bune, la o viata traita dupa principiile moralei crestine, cuprinse in Cuvantul Sfant Sa produca bucurie in orice loc unde se asculta. Sa informeze despre evenimentele religioase, politice, economice, stiintifice si social-culturale, care au loc pe plan local, national si international. CUM ? Un colectiv de 11 profesionisti crestini, cu dragoste si daruire, s-a pus in slujba celei mai importante persoane din spatiul public Sibian..., ascultatorul radio. Produce si difuzeaza programe, mesaje biblice si muzica crestina de calitate, precum si alte emisiuni cu impact maxim, avand la baza, valorile eterne ale Cuvantului Lui Dumnezeu. Contribuie la cresterea si consolidarea audientei precum si la sporirea veniturilor din donatii, sponsorizari sau publicitate. REACTII “ Postul de RVE este o tribuna inalta de la care se vesteste Evanghelia,Glasul Lui Dumnezeu” (Nicolae Moldoveanu) “Intr-o lume debusolata si conflictuala ca a noastra,intr-o societate Romaneasca tot mai degradata moral, intr-o epoca a cautarii generale, RVE Sibiu a devenit un reper al moralitatii, al credintei adevarate, un director de constiinta al comunitatii Sibiene” (Corneliu Bucur) “Sunteti ceea ce-mi lipsea. M-ati facut sa nu am liniste daca nu deschid Biblia sau daca nu ascult RVE... Chiar daca sunt ortodoxa nu inseamna ca nu-mi doresc sa fiu un copil a Lui Dumnezeu...” (Maria) “Lumea e o scena,iar noi suntem actorii...In peisajul jurnalistic sibian, piesa nu mai poate fi jucata fara RVE...” (Constantin Chiriac) Ilie Jinar director RVE Sibiu

Visit the Radio's website Wikipedia

Christian FM 94.2 48Kbps English

Wall

Guest

Guest

MUZICA CAND PUNETI ?

March 28, 2013, 2:38 p.m. GMT

streema-team

Streema Team

Listen to Radio Vocea Evangheliei right now. It's a Christian station originally from Bucuresci, Romania.

April 25, 2010, 1:24 a.m. GMT

Reviews - Rate this station:

No reviews yet. Be the first to post one

Recent Listeners

Sign Up for Streema

If you want to save the Radio Vocea Evangheliei - RVE Bucuresci live stream, start sharing stations with friends, or engage in a deeper Streema experience, please sign up below.

By clicking Sign up, you are indicating that you have read and agree to the Terms of Service and Privacy Policy.

Streema Mobile

We've developed a mobile website for iOS (iPhone, iPad, iPod) and Android devices. Native apps coming soon!

You can check it out by visiting our mobile radio site from your phone or tablet's mobile browser - it's free, no download required.

For more information go to our Mobile Support .

In other languages

See this page in French: Ecouter Radio Vocea Evangheliei - RVE Bucuresci en ligne

Playlist, tracklist, top songs played coming soon...

PC requires Windows Media Player - Mac additionally requires Real Player - See FAQs for more info on how to listen to live streaming radio.