CD Radio - FM 96.7

Music for life........ CD Radio 96.7......

Unfortunately, CD Radio is no longer broadcasting.

Browse Radio Stations More info

пушти на 12 април 1996 година. Во првите две недели се емитуваше експериментална програма во која беше тестиран радио сигналот во стерео техника и подобрување ... See more на приемот на истиот во градот и неговата околина. Во текот на првата година од своето работење CD Radio ја оформуваше својата музичка и говорна програма од која произлезе и концепцијата на CD Radio како музичко-информативно радио. Во годините кои следат CD Radio константно работеше на подобрување и збогатување на програмската шема со нови говорни содржини, вести и музички емисии, за да денес прерасне во модерно музичко информативно приватно радиодифузно друштво со препознатлив радио израз, квалитетен музички избор и одлична маркетиншка понуда за сите свои слушатели и соработници.

FM 96.7

Macedonia - Macedonian

Suggest an update

Simple Radio, our free iOS and Android app.

Continue listening to your favorite stations anytime, anywhere.

In other languages

See this page in French: Ecouter CD Radio en ligne

See this page in German: Hören CD Radio online

See this page in Portuguese: Reproduzir CD Radio ao vivo

See this page in Spanish: Escuchar CD Radio en vivo