Radio Vala - FM 98.3 - Suva Reka

Sound of your hearbeat

Oops… no streams currently available for Radio Vala.

Click here to visit the Station's website:

Visit Website More info

Radio Vala është radiostacion privat i themeluar në vitin 2000 që mbulon Rrafshin e Dukagjinit. Ne si medium jemi përqendruar në përfitimin e audiencës së ... See more re dhe asaj serioze, duke ofruar programe të ndryshme argëtuese dhe komunikatave, si dhe debate të shumta me tema nga jeta sociale dhe edukative arsimore. Tani Radio Vala funksionon ne kuadër të Media Center "Vala"

Suva Reka - Kosovo - Albanian

Suggest an update

Visit the Radio's website

Facebook

Instagram

+383 49 235 300

Rr.Avni Rrustemi Shiroke 23000 Suharekë, Kosovo

radio.radiovala@gmail.com

simple radio logo

Simple Radio, our free iOS and Android app.

Continue listening to your favorite stations anytime, anywhere.