TE Radio Tetove - Tetovo

" TE Radio " - Tetove me qender ne Gjermani ju sherben dhe i mbulon me internet radio sinjal kualitativ gjithe Maqedonin, Shqiperine, Kosoven dhe ... See more gjithe diasporen me degjues potencial. Si nje nga online radio-stacionet dhe me nje eksperience te pasur ka fituar nje degjushmeri te madhe . Ne nuk jemi te vetmit , por jemi gjithmone ne sherbimin tuaj , prandaj nese percaktoheni te reklamoheni ne radion tone ne dhe degjusit tane ju pergezojme per zgjedhjen e bere , dhe ju deshirojme sukses ne biznesin tuaj. Email: teradio2020@gmail.com

30 tune ins Web - 126Kbps

Tetovo - Macedonia - Albanian

Suggest an update

Visit the Radio's website

Facebook

+389 70 996 550

teradio2020@gmail.com

simple radio logo

Simple Radio, our free iOS and Android app.

Continue listening to your favorite stations anytime, anywhere.