Radio Antena Shqip - FM 90.2 - Ballerup

Aty ku arti është i pastër...Shqip

Radio Antena është jo komerciale. Me leje të Ministrisë së Kulturës dhe organeve përkatëse të Danimarkës është e licencuar të transmetoj në valën FM 90.2 ... See more në Danimarkë

30 tune ins FM 90.2 - 1Kbps

Ballerup - Denmark - Albanian

Suggest an update

Visit the Radio's website

Facebook

+45 50 55 15 45

Torvevej 27-29 2740 Skovlunde Danmark

antena.dk@gmail.com

Simple Radio, our free iOS and Android app.

Continue listening to your favorite stations anytime, anywhere.

In other languages

See this page in French: Ecouter Radio Antena Shqip en ligne

See this page in German: Hören Radio Antena Shqip online

See this page in Portuguese: Reproduzir Radio Antena Shqip ao vivo

See this page in Spanish: Escuchar Radio Antena Shqip en vivo