Radio Prishtina 89.8 - FM 89.8 - Pristina

Zëri i qytetit tim!

Radio Prishtina mëton t'i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar ... See more mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj.

150 tune ins FM 89.8 - 128Kbps

Pristina - District of Pristina, Kosovo - Albanian

Suggest an update

Visit the Radio's website

Facebook

Twitter

+383 49 905 000

radio@prishtina.fm

Simple Radio, our free iOS and Android app.

Continue listening to your favorite stations anytime, anywhere.

In other languages

See this page in French: Ecouter Radio Prishtina 89.8 en ligne

See this page in German: Hören Radio Prishtina 89.8 online

See this page in Portuguese: Reproduzir Radio Prishtina 89.8 ao vivo

See this page in Spanish: Escuchar Radio Prishtina 89.8 en vivo