News 24 - Tirana, Albania - Watch Online

News 24 is a broadcast television station in Tirana, Albania, providing News shows. As a service of BalkanWeb news website, New 24 produces and airs newscasts, breaking news stories and news commentary.

No reviews yet. Be the first to post one
Guest
eratr1979

era tirana

Ndiqni Kanalet: Tv Klan HD, Klan Plus HD, Top Chanel HD, Super Sport 1, 2, 3, 4 HD vetëm në: http://www.shikotv.eu

Jan. 11, 2021, 11:23 a.m. GMT

ValbonaLleshiPasmaqi

Valbona Lleshi Pasmaqi

ne po i shohim ne televizor nga elbasani un jjam 10 po e hapa me facebokun e mamit

Nov. 27, 2019, 2:58 p.m. GMT

Guest

Guest

Mrmb do doja te kisha nje numer watsoup .te ketij tv.flm per mirkuptimin .jam nje djal qe jam arratisur ne shtetin fqinje ne date 1 janar 2019 .

July 29, 2019, 8:15 p.m. GMT

PaqsorFrashri

Paqsor Frashri

Ku i merni keto lajme ju genjeshtar te news 24 ne jetojme ne New York dhe nuk shofim ndonje stuhi si e shikoni ju nje shtet DROGAXINJESH

March 9, 2018, 10:49 p.m. GMT

BashkTV

Bashk TV

Watch live at www.Bashk.tv

Sept. 2, 2017, 4:28 p.m. GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/ http://tv-shqip-hd.at.ua/

April 30, 2017, 8:32 p.m. GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

shurdhasarah@yahoo.com

Feb. 9, 2017, 2:50 p.m. GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

sarahshurdha

Aug. 21, 2016, 11:21 a.m. GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/

Dec. 28, 2015, 6 p.m. GMT

Peter Haerens

Peter Haerens

Félicitations aux Stars Albaniain et Belges de Nonaj Balkan de la part de votre collegue Peter Haerens

Sept. 18, 2015, 8:44 p.m. GMT

This website uses cookies for analytics and personalization. Click here to learn more or change your cookie settings. By continuing to browse, you agree to our use of cookies.